dilluns, 4 de maig del 2020

L'ILLA PERDUDA


Hi havia una vegada un senyor, en Biel, que va anar a fer una volta amb barca i va dur 2 panets amb pernil i formatge, una aigua petita i una garrafa de 6L. Mentre navegava va veure una illa petita i en Biel es va aturar a veure aquesta illa. Quan va tornar a la barca, no partia i es va començar a preocupar. Es va fer de nit i dins la barca tenia un full on va escriure una carta d’ajuda, la va posar dins un bòtil petit i la va tirar a la mar. Va dormir dins la barca i quan es va despertar hi havia una criatura misteriosa grossa amb ullals ulls grans i cames petites. En aquell moment en Biel tenia molta por, però al final, la criatura misteriosa, que es deia Jose, era bona i es van fer amics.




El matí següent, un senyor mentre nedava va veure un bòtil, el va obrir i es va trobar un full que demanava ajuda, així, el va dur a la policia. Mentre, en Biel i en Jose van anar a explorar l’illa. Per l’illa es van trobar un MOTOR però va comprovar que no tenia gasolina, no li servia per res i es va posar trist. Al senyor que va trobar el bòtil i el va dur a la policia li van dir que abans de 48 hores no podien fer res. Es va fer de nit, en Biel tenia molta gana i va menjar tot l’altre panet i va beure un poc d'aigua. Clar, només amb aigua pot aguantar 6 dies, la policia havia de trobar-lo molt ràpid. Quan van passar 48 hores la policia ja podia anar a cercar-lo però tenien 4 dies per fer-ho. Va passar un dia, en Biel seguia a l’illa i encara que tingués aigua es moria de gana: a la policia li quedaven 3 dies per trobar-lo. Van passar 2 dies i la policia tenia 24 hores. Doncs, en Biel ja no tenia energia, es va tombar damunt la platja i es va dormir. Es va despertar molt dèbil però va veure la policia que li tirava aigua damunt el cap i li van donar menjar. Quan se’n van anar, en Biel no podia tornar a casa tot sol i llavors, va tornar a casa amb en José!!! Conte contat ja s’ha acabat i si no és mentida serà veritat.




LUCA VIRGILI BERINI

fi.              

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola, sóc n'Arjau,
m'ha agradat molt el conte perque trobo que és molt entretingut. I trobo que la C.M. és un ren.

Anònim ha dit...

Bon dia, Luca.

M'agradat molt el teu conte de l'illa perduda.

La criatura misteriosa crec que ja se quina és. Es un cérvol?

ja em diràs si és correcte.

Unknown ha dit...

Hola luca jo crec que la teva criatura misteriosa es un gos perque dius que es grossa amb ulls grans i cames petites.

Unknown ha dit...

Hola soc na yaiza
La criatura misteriosa crec que es una vaca

Anònim ha dit...

Hola soc n'Ian

M'ha agradat molt el teu conte, crec que la C.M. es un Buffalo, perque diu que es grossa, te ulls grans i cames petites.

Anònim ha dit...

Hola Luca sóc en Marc.
M'ha agradat el teu conte. Perquè m'ha agradat l'idea de que la criatura misteriosa que sigui bona i que es faguessin amics.
Jo crec que la criatura misteriosa es una morsa perquè dius que es grosa amb ullals, ulls grans i cames curtes.

Unknown ha dit...

Soc en Pau.
M'ha agradat molt.
Jo crec que la teva c.m es un burro perque ès gran, tè ulls grans i potes bastant petites.

Anònim ha dit...

Hola Luca som en Victor.
M'ha agradat molt el teu conte. L'he trobat molt inteeressant.
Me sembla que la teva criatura misteriosa es un bou.

Anònim ha dit...

Hola soc n'Eric.
M'ha agradat el teu conte i la C.M crec que es un porc, perque dius que es grossa, ulls grans i cames petites.




Anònim ha dit...

Hola soc n'Iker m'ha agrada el teu conte es interesant, pens que el animal misterios es un hipopótam perque es gros amb ullals grans i cames petites.

Anònim ha dit...

Hola soc na Tara, la teva historia es molt xula! I crec que la teva c.m es un bou.

Anònim ha dit...

Hola soc en Lluís. Bon conte. He trobat la història original i divertida, les pistes de la teva C.M. que he trobat son que és gros amb ullals, ulls grans, cames petites. Crec que la teva C.M es un bou.

Anònim ha dit...

Soc en Marcos i trob que la teva C.M. es un toro o un buey perque es lo que mes se pareix a la descripció i el dibuix.
PD: com sabia el Biel com es deia en Jose?

Anònim ha dit...

Hola Luca,soc n'Edurne

El teu conte ha estat molt interessant,crec que la teva criatura misteriosa es un bou.

Adéu.

2ª PUBLICACIÓ MIL LLETRES

  Hola a tots i totes! En aquesta publicació us volem compartir la segona publicació de la revista Mil lletres on podeu trobar part de la no...