divendres, 24 d’abril del 2020

L'ILLA DESERTA


Hi havia una vegada un fillet que era baixet, roig, i tenia els ulls marrons, sempre estava content. Un dia va anar amb un barco i se va trobar un iceberg, se van xocar. Va passar 1 hora i se va enfonsar i va morir molta gent menys un fillet. Van passar 2 dies i va trobar una illa deserta. Mentre estava dins la mar va trobar un bòtil, amb un missatge, se'n va anar a l'illa i va llegir el missatge.





Van passar 2 dies i se va fer una cabana, tenia un llit, una taula etc. Se va tornar a llegir el missatge i va trobar un codi. Va cercar per l’illa i fins i tot no va trobar res, va tornar a mirar i va trobar com una capsa que has de posar un codi. Va posar el codi 12310 i se va obrir. Va trobar una cámara i no sabía si agafar-la o no, i la va agafar, i justament va veure la criatura misteriosa que botava per la mar, li va fer una foto. Era molt gros, tenia una boca molt grossa i unes dents molt grosses i no sabia que fer. Va trobar molt de metall i llenya i se va construir una balsa petita.Va veure que el perseguia, i va tornar a l’illa.

Va esperar que fos de nit, va posar la balsa dins la mar i va provar d’anar-se’n però no veia res, se va ferir i se va desmaiar.

Quan es va fer de dia se va trobar a una platja de New York i no sabia que fer. Va anar a visitar molts de puestos, va fer molt de temps a New York i se va fer gran, ja tenia 12 anys. Va anar a una escola i va aprendre molt i va fer molts d’amics nous. Quan va sortir de l’escola va anar a comprar molta cosa. Va passar 1 dia i va tornar anar a l’escola. Va tornar passar un dia i ja havia vingut nadal i va començar a nevar, va anar a visitar l’estàtua de la llibertat i era molt grossa. I va pujar, va mirar enterra i no va veure res, va contar 365 escalons, va baixar i se'n va anar a un hotel de 5 estrelles, va demanar una habitació i era molt grossa, tenia de tot. Se'n va anar de l’hotel i va visitar 3 gratacels, un de 269 metres un altre de 325 metres i l'últim de 573 metres, era el més gran de tots, era més alt que alguns núvols. No veies ni enterra, era tot de vidre, feia molta por perquè era molt alt i tot de vidre, va baixar i va anar cap a l'hotel. Va anar a dormir.

Quan es va fer de dia i no sabia que fer, va anar a mirar tot l'hotel i era molt gros. Va anar a mirar 2 gratacels, el de 325 metres i el de 269 metres, aquest no era tot de vidre pero no se veía enterra.Va anar cap a l’hotel, va dinar macarrons i va fer quasi tot el dia a l’hotel, va mirar un poc la tele i va cercar per internet un bitllet d'avió. Van passar 2 dies i va anar cap a l'aeroport.

Va anar a agafar l'avió per anar cap a casa però un moment va veure que no tenia el bitllet i se va perdre l'avió. Va anar cap a l’hotel i va cercar per tot però no el va trobar. Va mirar davall d’una estora i el va trobar pero havia perdut l'avió, fins que no vengui cap avió no se pot anar a l'aeroport, va dinar i se'n va anar a l'aeroport i justament no va venir ningú i va esperar i encara no venía ningú, va esperar 1 hora i va veure que en venia un. Va aterrar però no se movia, van passar 10 minuts però encara no se movía però venía un altre avió i van dir al pilot que no podia aterrar perquè un avió no se movia i va anar a un altre aeroport per aterrar i va agafar el cotxe i se'n va anar ràpidament cap a un altre aeroport però no va arribar a temps. I va anar a l'hotel i ja era de nit i va anar a dormir. L'altre dia va agafar un bitllet nou i l'avió sortia a les 10, va berenar.

Eren les 7 i s’en va anar a l'aeroport. L'avió surt amb retard i va haver d’esperar 20 minuts. Va entrar dins l'avió, per arribar a Espanya eren 10 hores i l'avió va despegar, se va posar amb el mòbil, va entrar a un joc i va jugar, pero se li va acabar la bateria del mòbil. Se va dormir i se va despertar i tot lo que li va passar d’anar a New York era un somni.


Després justament va sentir una renou d’una xemeneia d'un barco. Va intentar fer de tot perquè el sentíssin pero no el van sentir i se li va ocórrer una cosa: fer foc perque el vegin. I el van veure però justament va veure botar una cosa i era la criatura misteriosa, i el barco també el va veure, quan el barco va arribar a l'illa, el fillet va pujar. El fillet els hi va dir que vivia a Galícia, Espanya, i el van dur fins el port de Galicia, va demanar un taxi i el van dur a ca seva. Quan va arribar, va entrar corrents i li va explicar a la seva mare tot el què va passar.   Fi

ERIC CASANOVA PONS




15 comentaris:

Unknown ha dit...

Marc
Molt bé Eric, perquè has demostrat que no hem de tenir por a ninguna cosa i sempre tenim que arribar a puntuals a totes les bandes
Per jo el conte ha sigut divertit perquè hi havia acció.
Jo crec que la teva criatura misteriosa es una balena perquè dius que és molt grossa, té la boca molt grossa i dents molt grosses i que bota per la mar.

Unknown ha dit...

hola Eric com estas?
Jo crea que la c.m es un gran gos.

Pau

Anònim ha dit...

Soc n'Ian

M'ha agradat molt el conte. Crec que la c.m. es un teuro, preque diu que bota per el mar, te una boca molt grossa i unes dents molt grosses.

Anònim ha dit...

Hola soc en Lluís. Gràcies per compartir aquesta història. Eric has fet un conte molt divertit i original. Les pistes de la C.M. que he trobat han estat animal molt gros, de boca grossa, dents grosses i que pot botar per la mar. Crec que la teva C.M. es una orca.

Anònim ha dit...

Bon dia, Eric.

A jo m'agradat molt però tinc un dubte. Com és que el nen tenia tants doblers? perquè al llibre hi deia que va demanar un taxi, va visitar tres gratacels, un hotel de cinc estrelles, tenia un ordinador...

La criatura misteriosa crec que és un taurons.


Martina

markus-11 ha dit...

Hola sóm na Míriam, gràcies per aquesta historia tan interessant. M'ha semblat una història original. Crec que la teva criatura misteriosa es el Tauró, perque diu que viu a la mar i te les dents puntiagudes.

Anònim ha dit...

Hola soc n'Iker
Hola Eric m'ha gradat el teu conte és molt interessan. Pesns que la criatura misteriosa es un tauró. Perque va per la mar, bota i te les dents grosses i la boca grossa.

Anònim ha dit...

Hola som en Pedro, crec que la "c.m." és un cocodril perquè sap nedar i té la boca llarga.

Unknown ha dit...

Hola Erik som en Luca m`ha agradat la teva historia, es molt emocionant.
Jo crec que la criatura misteriosa es un dufi perque as dit que botava i que tenia la boca molt grossa.


Enorabona historia divertida.

Unknown ha dit...

Hola Eric. com estas? jo be,jo me e llitgit el teu conte y es !!!!MOLT DIVERTITT!!!!!!
Bonu jo crec que es una ballena perque dius que es molt grosa y te una boca molt grosa

un salut Erika :]

Anònim ha dit...

Hola som en Marcos
Eric que bona historia es original i trob que la teva C.M. es un Tauro perque te una gran boca es gros bota a la mar.
PD: va sobrevivir un fiet o el fiet del principi?

Anònim ha dit...

Hola Eric, som en Victor.
M'ha agradat el teu conte perque me sembla molt intressant i divertit.
Jo crec que la teva criatura misteriosa es un tauró perque deias que botava i tenia unas dents molt grosses.

Anònim ha dit...

Hola, sóc n'Arjau.
M'ha agradat molt el conte perquè hi ha acció, i trobo que la teva C.M. és un tauró.

Una abraçada,
ARjAU(✿◠‿◠)

Anònim ha dit...

Bon dia Eric me a agradat molt llegir el teu conte a sigut divertid. Jo lambe crec que es un tauró perque diu que es gros i que te les dents molt grosses... De na Tara :)

Anònim ha dit...

Hola Eric ma agradat molt la teva historia i crec que la criatura misteriosa es un bou.

2ª PUBLICACIÓ MIL LLETRES

  Hola a tots i totes! En aquesta publicació us volem compartir la segona publicació de la revista Mil lletres on podeu trobar part de la no...