dissabte, 10 d’abril del 2021

Coca de bledes

Seguim amb una recepta més que hem fet aquest trimestra amb la coca de bledes de l'hort.

En aquesta ocasió na Martina ens ha transcrit la recepta per poder publicar-la al blog: 

Ingredients:

  • Massa de coca preparada
  • Ceba tendra
  • Bledes
  • Alls
  • Orenga
  • Pebre negre
  • Sal
  • Oli
  • Tomàtic
  • Tonyina

Preparació:
  1. Encendre el forn a 180º
  2. Extendre la massa a la safata i fer forats amb una forquilla a la base.
  3. Col·locar el sofrit de bledes, ceba i alls sobre la masssa
  4. Afegir-hi  l'oli , la sal, l'orenga el, pebre i la tonyina
  5. Hem possat la massa a nes forn. Passats 10 min li afegim el tomàtic i la tornam a posar al forn 20 min
  6. I al final ens la menjam.
BON PROFIT!

 



2ª PUBLICACIÓ MIL LLETRES

  Hola a tots i totes! En aquesta publicació us volem compartir la segona publicació de la revista Mil lletres on podeu trobar part de la no...